ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ΟΑΚΑ για τον Παπαγιάννη οι Λέικερς

Οι Λος Αντζελες Λέικερς παρακολουθούν στενά την πορεία του Γιώργου Παπαγιάννη και, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν από μερικές μέρες.

Στο ΟΑΚΑ για τον Παπαγιάννη οι Λέικερς

Πριν από μερικές μέρες ήταν, που γράφαμε, για τους Ντιτρόιτ Πίστονς και το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο σκάουτ των “πιστονιών”, Τζέισον Φιλίπι, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο ματς με τα Τρίκαλα και κατέγραψε ένα σωρό σημειώσεις για τον 18χρονο παίκτη, ο οποίος κόντρα στους Θεσσαλούς έπαιξε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά, έχοντας 6 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.