ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να τελειώνει πιο γρήγορα τα ματς.

Στραματσόνι: «Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς»

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην σημερινή νίκη, στην απόδοση του Μίκαελ Εσιέν αλλά και στο γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι:

«Eίχαμε μία καλή αρχή στο ματς για 20-25 λεπτά αλλά μετά χωρίς λόγο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Με ανησύχησε αυτό για να πω την αλήθεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Ειδικά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ομάδα και πήραμε τελικά τη νίκη»

Για το 4-3-3 που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: «Είμαι νέος εδώ αλλά είναι πολύ θετικό ότι οι παίκτες με ακολουθούν σε αυτά που λέω. Παίξαμε 4-3-3 στο δεύτερο ημίχρονο για πρώτη φορά και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου». 

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση του Εσιέν: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι αυτοί οι παίκτες να παίζουν σαν ομάδα. Ξέρω ότι είναι όλοι καλοί παίκτες αλλά θέλω να μιλάω μόνο για την ομάδα. Και ο Εσιέν είναι καλός παίκτη δεδομένα, απλά θέλω να μιλήσω μόνο για την ομάδα».

Για τα γκολ στα τελευταία λεπτά: «Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε αλλά δεν το κάναμε. Οι σπουδαίες ομάδες τελειώνουν τα ματς και έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν χάσει την ευκαιρία ο Αστέρας να ισοφαρίσει με το δοκάρι. Και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.