ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Betarades.gr για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Betarades.gr κατακτά την Ευρώπη. Το καλύτερο ελληνικό σάιτ για το στοίχημα θα βρίσκεται και φέτος στα ετήσια βραβεία του επίσημου φορέα του Betting, iGaming Business.

Το Betarades.gr για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

το Betarades.gr κατακτά την Ευρώπη. Το καλύτερο ελληνικό σάιτ για το στοίχημα θα βρίσκεται και φέτος στα ετήσια βραβεία του επίσημου φορέα του Betting, iGaming Business.
Η ευρωπαϊκή καταξίωση Πέρυσι έγινε η αρχή με την είσοδό μας για πρώτη φορά στην αφρόκρεμα της Ευρώπης. Όμως η αναγνώριση και η καταξίωση έρχονται μέσα από τη διάρκεια και τη συνεχή βελτίωση. Έτσι ακριβώς μετά από ένα χρόνο ο επίσημος φορέας των Betting Sites, η iGaming Business κατέταξε για 2η συνεχόμενη φορά το Betarades.gr στην κορυφή της Ευρώπης.Η αγαπημένη σας ιστοσελίδα είναι προτεινόμενη για το βραβείο “Best Foreign Language Betting Site” και στις 4 Φλεβάρη θα διεκδικήσει εκ νέου το τρόπαιο και την ευκαιρία να διαφημίσει την Ελλάδα σε έναν κλάδο που δεν έχει διακριθεί ποτέ ελληνικό project, όπου ιστοσελίδες παγκοσμίου εμβέλειας κυριαρχούν εδώ και χρόνια. Το μέγεθος της επιτυχίας μπορεί να αναλογιστεί κανείς αν σκεφθεί ότι στην εν λόγω κατηγορία ανήκουν όλα τα σάιτ της Ευρώπης που δεν είναι στα Αγγλικά! Αναλυτικά όλες οι κατηγορίες και οι υποψηφιότητες εδώ

Στόχος η… κούπα Είναι σίγουρο πως η μεγάλη επιτυχία είναι η άναδειξή μας για δεύτερη φορά ως ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά σάιτ για το στοίχημα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά. Όμως γιατί όχι και η… κούπα; Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Betarades.gr που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στις 4 Φλεβάρη του 2016 (σ.σ: θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο Εlectric Brixton) και θα εκπροσωπήσει όλους τους εργαζομένους της WBS και την Ελλάδα με στόχο να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του κλάδου.Οι ειδικοί του κλάδου μας χρίζουν 2ο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής πίσω από τους Γερμανούς και το Wettbasis.com. Στο video που ακολουθεί θα δείτε αποσπάσματα από την περσινή εκδήλωση που δώσαμε το παρών και τελέσθηκε στο γήπεδο της Τσέλσι, Stamford Bridge.

https://www.youtube.com/watch?v=dPPS-zXP2A0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.