ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Ήμασταν πολύ τυχεροί σήμερα, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Νικ Καλάθης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-θρίλερ επί του ΠΑΟΚ με 70-69 παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός σήμερα ενώ πρόσθεσε ότι οι πράσινοι χρειάζονται βελτίωση.

Καλάθης: «Ήμασταν πολύ τυχεροί σήμερα, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να σκοράρει και να αποκτήσουν οι παίκτες του αυτοπεποίθηση Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βελτίωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικ Καλάθης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν πολύ τυχεροί σήμερα που κερδίσαμε. Τους αφήσαμε να σκοράρουν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.  Έχουν καλούς παίκτες ενώ έδωσαν τη μάχη τους σε όλο το ματς. Δεν παίξαμε όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό και πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού που έχουμε την Πέμπτη. έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Πέμπτη.»

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.