Ποδόσφαιρο

«Πράσινο» τσεκάρισμα για Μπουμάλ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου, φέρεται να βρίσκεται ο Ολιβιέ Μπουμάλ, με τους «πράσινους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

Ο Καμερουνέζος χαφ του Πανιωνίου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι τώρα έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα, δίνοντας μάλιστα και επτά ασίστ.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Live Sport», ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού» ενόψει Ιανουαρίου, καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι οι «πράσινοι» παρακολουθούν την υπόθεση και αναμένεται να κινηθούν για να ντύσουν στα «πράσινα» τον ποδοσφαιριστή.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα της υπόθεσης ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από την αναμέτρηση του β’ γύρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Συγκεκριμένα, ο Μπουμάλ συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ το Σαββάτο (12/12) και ο Πανιώνιος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version