ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Αποφασισμένοι για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Κάουνας για τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις και αυτό είναι που τόνισε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Τζόρτζεβιτς: «Αποφασισμένοι για τη νίκη»

Και ο Παναθηναϊκός και η Ζαλγκίρις έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Top-16, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το παιχνίδι της Πέμπτης μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι αδιάφορο.

Οι «πράσινοι», όπως δήλωσε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα μπουν αποφασισμένοι για τη νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός οφείλει να πάει για τη νίκη, με στόχο φυσικά και την τρίτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να έχουμε ανάλογη αντίδραση. Να παίξουμε με ενέργεια γιατί είναι σίγουρο ότι αν μπούμε στον αγώνα χαλαροί τότε θα έχουμε τεράστια προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Είδατε όλοι ότι η Ζαλγκίρις κατέκτησε μια μεγάλη  νίκη στη Βαρκελώνη. Δεν έχει καμία σημασία το ότι και οι δύο έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση, ο αγώνας δεν είναι αδιάφορος για καμία ομάδα κι εμείς οφείλουμε παντού να εμφανιζόμαστε δυνατοί κι αποφασισμένοι για τη νίκη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.