ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τρία «Κ» για κάτι διαφορετικό

Χωρίς τον Μπεργκ στην Κομοτηνή ο προπονητής ίσως σκεφτεί την χρησιμοποίηση και των τριών σβέλτων επιθετικών που διαθέτει. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Τρία «Κ» για κάτι διαφορετικό

Σε μια σεζόν που ουσιαστικά τελείωσε πριν καν αρχίσει -με τον αστείο αποκλεισμό απ’ την Καμπάλα- το μοναδικό παρήγορο που βλέπουμε στα τελευταία ματς είναι η πρόθεση του προπονητή να «παίξει» με τους Καλτσά-Κλωναρίδη που ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε στις πρώτες του επιλογές.

Τον Βίκτωρα δικαιολογημένα, το παιδί είχε θέματα με τραυματισμούς το καλοκαίρι πάνω που η ομάδα μονταριζόταν, ο «Ολλανδός» θεωρούσε αργότερα ότι ο παίκτης δεν ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Για τον τέως άσο της Βέροιας (που ήταν σούπερ στα φιλικά) η εξαφάνισή του προκάλεσε απορίες αφού μπορεί να παίξει πλάγια, πατά πολλές φορές τα αντίπαλα καρέ, κάτι στο οποίο οι υπόλοιποι μέσοι του τριφυλλιού γενικώς δεν έχουν στο ρεπερτόριό τους.

Οι δυο τους ζωντάνεψαν κάπως την ομάδα στην Κέρκυρα (πλήγμα για το πρεστίζ τους, πάντως, ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο 90 ολόκληρα λεπτά από ομάδα Β εθνικής) και τελικά το τριφύλλι απέφυγε την ήττα στον μοναδικό θεσμό που έχει ελπίδες διάκρισης.

Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό»
Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό» 959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ψυχολογία είναι πεσμένη καιρό τώρα, οι καιροί «περίεργοι» (ειδικά μετά τα όσα ακολούθησαν το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ) κι αν κάτι δεν χρειαζόταν το σωματείο είναι να φουντώσει κι άλλο την εσωστρέφεια λίγο πριν ανέβει Κομοτηνή. Στο παιχνίδι που θα λείπει ο Μάρκους Μπεργκ δίνεται η ευκαιρία στον Στραματσόνι να χρησιμοποιήσει τους τρεις διεισδυτικούς κυνηγούς που διαθέτει μπας και δούμε κάτι διαφορετικό μπροστά.

Σήμερα πάντως στα 20 τελευταία λεπτά που Καρέλης, «Κλώνα», Καλτσάς βρέθηκαν στο χορτάρι το τόπι τσούλησε καλύτερα αν και μιλάμε γι αυτονόητα πράγματα (που ωστόσο δεν βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο) απέναντι σε κλαμπ περιορισμένων δυνατοτήτων.

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.