ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και τώρα… σύγχρονη Λεωφόρος!

Το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2016, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου.

Και τώρα… σύγχρονη Λεωφόρος!

Αυτό σημαίνει ότι απελευθερώνεται το κονδύλι των 7 εκατ. Ευρώ και δίνεται για να γίνει ο διαγωνισμός και να αρχίσουν τα έργα για ένα πιο σύγχρονο και όμορφο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στην τοποθέτησή της η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου τόνισε ότι «ο προϋπολογισμός του 2016 είναι αναπτυξιακός, κοινωνικός, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και στα έργα υποδομής».

Από την πλευρά του, ο εισηγητής του θέματος που αφορούσε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, αλλά και το πρόγραμμα εκτέλεσης έργων, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος, είπε: «Το κύριο χαρακτηριστικό του προϋπολογισμού είναι η ανάπτυξη. Ανάπτυξη με ταχείς ρυθμούς, άρα απαίτηση αποτελεσματικότητας, ανάπτυξη με αξιοπιστία και βιωσιμότητα, άρα απαίτηση πλήρους διαφάνειας και πρώτα απ’ όλα ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, δηλαδή εστίαση στη στρατηγική για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που συσσωρεύονται ιδιαίτερα στις πιο αδικημένες περιοχές της Αττικής και φυσικά με νέες θέσεις αξιοπρεπούς εργασίας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προηγούμενος χρόνος υπήρξε γόνιμος γιατί επιτεύχθηκε η αναδιοργάνωση πολλών κρίσιμων εσωτερικών λειτουργιών της Περιφέρειας Αττικής, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα και πλήρη διαφάνεια. Υπήρξε γόνιμος επίσης, γιατί προωθήθηκε μία εκτεταμένη συνεργασία με τους Δήμους και τους παραγωγικούς Φορείς της Περιφέρειας Αττικής. Έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε τη νέα χρονιά στο πιο κρίσιμο στάδιο: αυτό της υλοποίησης. Η υλοποίηση του προϋπολογισμού οφείλει να είναι μέλημα όλων μας. Αναλαμβάνουμε ως Διοίκηση την ευθύνη να συνθέσουμε όλες τις προτάσεις που θα ακουστούν εδώ σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.