ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Νιώθω ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο αυτών των παιδιών»

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο ίδρυμα «Ελπίδα» ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τα συναισθήματα που του έβγαλαν τα μικρά παιδιά, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα και για τις γιορτινές ημέρες.

«Νιώθω ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο αυτών των παιδιών»

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr ο Τζέιμς Φελντέιν:

Τζέιμς ποιες οι εντυπώσεις σου από την σημερινή εκδήλωση;

«Είναι πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία. Δεν έχω ξαναέρθει σε νοσοκομείο σαν και αυτό. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για εμάς, καθώς η κόρη ενός φροντιστή της ομάδας ζούσε εδώ για ένα χρόνο αλλά και γιατί μερικοί συμπαίκτες μου είναι γονείς.

Βλέποντας αυτά τα τόσο νεαρά παιδιά που νοσηλεύονται εδώ σε κάνει να εκτιμάς περισσότερο την ζωή και ότι είναι πολύ περισσότερα από το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα».

Πως ένιωσες που έδωσες χαρά σε αυτά τα παιδιά;

«Είναι πραγματικά ένα απίστευτο συναίσθημα. Με κάνει να νιώθω ευλογημένος που έδωσα χαρά σε αυτά τα παιδιά που με γνωρίζουν ως παίκτη του Παναθηναϊκού και με βλέπουν στην τηλεόραση και θέλουν να βγουν φωτογραφία μαζί μου ή μου ζητούν αυτόγραφο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό με κάνει να νιώθω ταπεινός και να σκέφτομαι την ζωή μετά το μπάσκετ και εκτός γηπέδων. Δεν έχω παιδιά, αλλά καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι για τους συμπαίκτες μου που είναι γονείς και το πως αισθάνονται, αλλά είναι αρκετά δύσκολο και σκληρό και για μένα».

Τι θα ήθελες να ευχηθείς σε αυτά τα παιδιά;

«Να γίνουν σύντομα καλά και να βγουν υγιή από αυτό το νοσοκομείο όσο γίνεται γρηγορότερα. Ξέρω ότι χρειάζεται μια μακρόχρονη διαδικασία αλλά με ενημέρωσαν πώς υπήρξαν παιδιά που νοσηλεύτηκαν εδώ και έφυγαν υγιή. Το ότι τους έδωσα χαρά απλά με την παρουσία μου και που τους έδωσα δώρα μένα είναι απίστευτα μεγάλη η χαρά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.