ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κοτσώνης σε Τζιμπλάκη: «Έλα στο πάρτι του Μαρινάκη»

Ο υπερκοριός του ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλία στην οποία ο Κοτσώνης προσκαλεί τον εφέτη Τζιμπλάκη και έναν δικαστικό λειτουργό σε πάρτι του προέδρου του Ολυμπιακού.

Κοτσώνης σε Τζιμπλάκη: «Έλα στο πάρτι του Μαρινάκη»

Η Εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πέντε νέες νόμιμες υποκλαπείσες συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ με διαλόγους του προφυλακισμένου για την υπόθεση του Noor 1, Αιμίλιο Κοτσώνη, με τον εφέτη Αθηνών, Γιάννη Τζιμπλάκη.

Ο Τζιμπλάκης ήταν εκείνος που έκανε την απαλλακτική εισήγηση για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στο βούλευμα των στημένων αγώνων του 2011.

Οι συνομιλίες έχουν καταγραφεί από το καλοκαίρι του 2012 με τον Κοτσώνη να καλεί τον εφέτη Τζιμπλάκη, μαζί με έναν δικαστικό λειτουργό που ονομάζεται Γρηγόρης, σε πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ