ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Και τώρα ο Άρης»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καβάλας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Τζόρτζεβιτς: «Και τώρα ο Άρης»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε τόσο στη σημερινή νίκη όσο και στην αναμέτρηση με τον Άρη για τον ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως είπε ο Λούντζης, προετοιμαστήκαμε με τον ίδιο τρόπο όπως πάντα. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Ξέραμε πως η Καβάλα ήρθε χωρίς 3 παίκτες (Κεμπ, Ταπούτος & Κοστόφ), παρόλα αυτά καταφέραμε ν’ αγωνιστούμε σοβαρά. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής στους μικρούς, κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Επικεντρωνόμαστε στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη, ευελπιστώ να ‘μαστε σε καλή φυσική κατάσταση, αφού πολλοί δεν αγωνίστηκαν για πολύ ώρα»

«Εύχομαι στον κόουτς Γιατζόγλου να μεταδώσει την ανταγωνιστικότητά του του τους παίκτες του. Ήμουν 16-17 χρονών, όταν τον αντιμετώπισα και τον θαυμάζαμε. Καλή τύχη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τη συνέχεια και τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ: «Ο Άρης είναι πολύ αθλητική και καλά προπονημένη ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ όλους τους τομείς, πάντα προσπαθείς για τη λεπτομέρεια. Αλλά σε σχέση με την πρεμιέρα της Α1 είμαστε διαφορετική ομάδα, τότε ήμασταν νέα. Ακολούθησαν πολλές αναμετρήσεις για να δεθούμε. Μέχρι τώρα δε σκεφτόμασταν τον Άρη, σκεφτόμασταν την Καβάλα με σεβασμό στον κάθε αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.