Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να τιμήσει την ομάδα του 1971 που έφτασε μέχρι τον τελικό του «Γούεμπλεϊ», σε μία ιδιαίτερη συνάντηση και οι Τότης Φυλακούρης, Γιώργος Δεληγιάννης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Γιώργος Γονιός με δηλώσεις τους στη Nova, δεν έκρυψαν την επιθυμία που υπάρχει για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στους «πράσινους».

Πρώτος το λόγο πήρε ο Τότης Φυλακούρης, που αναφέρθηκε στην «παναθηναϊκή ψυχή» που διαθέτει ο Νικόλας Πατέρας και στο μήνυμα που έστειλε στους νέους, με αυτή τη κίνηση:

«Ο Νίκος Πατέρας έστειλε ένα μήνυμα στους νέους. Ότι πρέπει οι νέοι να διαβάσουν την ιστορία του Παναθηναϊκού, να έρθουν κοντά στην ομάδα του Παναθηναϊκού διότι πράγματι περνάει μια κρίσιμη στιγμή. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του τωρινού Παναθηναϊκού. Εμείς ανήκουμε στον ενιαίο Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε λοιπόν τον Νικόλα Πατέρα. Του ευχόμαστε να έρθει κοντά στην ομάδα γιατί αυτή τη στιγμή χρειάζεται η ομάδα τέτοιους ανθρώπους. Έχουμε πρόεδρο αλλά χρειάζεται η ομάδα τέτοιους προέδρους σαν το Νίκο Πατέρα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει βοηθήσει ο Πατέρας. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει βοηθήσει αυτή τη στιγμή στην κρίσιμη στιγμή εποχή και να έχουν αφήσει μόνο του τον Αλαφούζο; Πρόεδρος καλός και ο Αλαφούζος αλλά είναι μόνος του. Μπορεί να μην έχει βοηθήσει; Να είστε σίγουροι για αυτό. Πιστεύω ότι είναι τέτοιος άνθρωπος ο οποίος σκέπτεται και μελλοντικά μήπως πιάσει και βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Τι να πω περισσότερο. Είναι θέμα δικό του. Είναι θέμα Παναθηναϊκής ψυχής και την έχει την Παναθηναϊκή ψυχή ο Πατέρας».

O Γιώργος Δεληγιάννης από τη μεριά του, επανέλαβε τα λόγια του Μίμη Δομάζου: «Ο Δομάζος είπε το καλύτερο στο τέλος να έρθει ο Πατέρας πάλι στον Παναθηναϊκό, τον έχουμε ανάγκη. Είναι κύριος με το “Κ” κεφαλαίο. Πήγε να δακρύσει αλλά το παρέβλεψε».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε με νόημα πως αν ο Πατέρας θελήσει να επιστρέψει, η πόρτα είναι ανοικτή:  «Αν ο κ. Πατέρας αποφασίσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι οι επώνυμοι επίσης είναι ευπρόσδεκτοι. Όλοι μαζί είπαμε αυτό που έπρεπε να πούμε στον κ. Πατέρα το οποίο δεν είναι και ανακοινώσιμο, δεν μπορούμε να το βγάλουμε και για αυτό χρόνια πολλά καλή χρονιά και έναν σίγουρα καλύτερο Παναθηναϊκό το 2016».

Ο Γιώργος Γονιός που μίλησε τελευταίος, επεσήμανε πως αυτό που μετράει είναι ο Παναθηναϊκός να βρει και πάλι το δρόμο του: «Αυτό που μετράει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει πάλι τον δρόμο του, τον δρόμο στον οποίο ανήκει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, δεν είναι μικρή ομάδα, δεν μπορεί να παίζει δευτερεύοντα ρόλο και να είναι η ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου