ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Να κερδίζουμε τίτλους και να ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη επί του Άρη, ο Τζέιμς Γκιστ, μιλάει για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» και δείχνει ανυπόμονος για εκείνη με τη Φενέρ (30/12).

Γκιστ: «Να κερδίζουμε τίτλους και να ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Ο Γκιστ, μιλάει για την αναμέτρηση με τον Άρη και την εύκολη επικράτηση όπως εξελίχθηκε και σχολιάζει το παιχνίδι που ακολουθεί, με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ:

«Είναι ωραίο, αυτός ο τύπος αγώνων μας αρέσουν. Να κερδίζουμε τίτλους, να ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που σήμερα ήρθε εδώ, παρά τις διακοπές, να μας στηρίξει. Σήμερα, παίξαμε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη, προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας.

Δεν περιμέναμε εύκολο το παιχνίδι, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Άξιζε το σεβασμό μας. Έδειξε και απέναντι στον Ολυμπιακό πως είναι καλή ομάδα και σήμερα. Αλλά, στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προοδεύουμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και αγώνα με τον αγώνα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι όσο καλός θες να είσαι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, για να καταφέρουμε να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ζω για τέτοια παιχνίδια, θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη και να είμαστε πολύ καλοί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στην Ευρωλίγκα, στο πιο υψηλό επίπεδο, με ομάδες που έχουν ποιοτικούς παίκτες, ποιοτικό ρόστερ και για να είσαι ο καλύτερος θα πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.