ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Μετά τη Φενέρ θέλαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ (67-64) καθώς σημείωσε 15 πόντους όντας πρώτος σκόρερ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια δύσκολη νίκη κόντρα σε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο.

Φελντέιν: «Μετά τη Φενέρ θέλαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο άσος του τριφυλλιού μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε για το δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και γιατί έπαιξε τόσο επιθετικά, ποιο ήταν το χειρότερο ματς της καριέρας του, αλλά και για το επερχόμενο ματς κόντρα στην Μάλαγα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Φελντέιν:

Δύσκολη αλλά αγχωτική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ωστόσο τα καταφέρατε:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα γήπεδο με 10.000 φιλάθλους της ΑΕΚ. Μετά την ήττα μας στο ματς με την Φενέρμπαχτσε θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και προσωπικά εγώ καθώς έπαιξα το χειρότερό μου παιχνίδι στην Τουρκία, ίσως το χειρότερο της καριέρας μου γι’ αυτό ήθελα σήμερα να παίξω περισσότερο επιθετικά και να σκοράρω».

Ήταν περίεργο για σένα που έπαιξες στο ΟΑΚΑ σαν εκτός έδρας παιχνίδι;

«Δεν θα πω ψέματα ήταν διαφορετικό. Στην προθέρμανση παραλίγο να πετύχω καλάθι στο καλάθι της ΑΕΚ και λίγο πριν το τζάμπολ είπα στον Πάβλοβιτς να μην μπερδευτεί και σκοράρει στο δικό μας καλάθι (γέλια). Ωστόσο ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενος αγώνας κόντρα στην Μάλαγα μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε:

«Είναι ένα καινούριο παιχνίδι για εμάς, ξεχνάμε εκείνο της Φενέρ. Γνωρίζαμε ότι στο Top16 θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους και αυτό ισχύει με την Μάλαγα. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε το πόσο καλά παίζουμε εντός έδρας και θα είναι τελείως διαφορετικό με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, οι οποίοι θα είναι απίθανοι όπως πάντα. Αν παίξουμε όπως σήμερα, θα νικήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.