ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νοοτροπία μεγάλης ομάδας»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε νοοτροπία μεγάλης ομάδας, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται.

«Νοοτροπία μεγάλης ομάδας»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Σέρχιο Σάντσεθ, αναφέρθηκε στην σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εκτός έδρας στις μέρες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι πολύ λυπημένος, γιατί ο Σάντσεθ έσπασε το χέρι του, ήταν πολύ άτυχος. Δεν έχει σημασία αν είναι παίκτης δικός μας ή της αντίπαλης ομάδας, είναι κάτι που σίγουρα με στενοχωρεί. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Μετά τον Πανθρακικό, ζήτησα από τους παίκτες μου να μεγαλώσουν ως νοοτροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το σημερινό ήταν το καλύτερό μας εκτός όσο είμαι εγώ στον Παναθηναϊκό και το κάναμε απέναντι σε ομάδα που είναι πολύ καλή στο γήπεδό της και χάνει δύσκολα».

Για το αν ήταν το καθοριστικότερο σημείο του ματς η αποβολή του Καρανίκα: «Δώσαμε άλλο ένα δώρο στον αντίπαλο με το γκολ που μας έβαλε, αλλά η ομάδα μου είχε πολύ καλή αντίδραση και είχε τον έλεγχο μετά απ’ αυτό το γκολ. Εσείς λέτε για την κόκκινη, εγώ λέω ότι θα μπορούσε να σκοράρει η ομάδα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και πριν και μετά την αποβολή και μετά ψάξαμε το δεύτερο γκολ που δείχνει νοοτροπία μεγάλης ομάδας». Για την εικόνα της ομάδας του: «Για το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας είπα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας επιθετικά. Σήμερα το επαναλάβαμε, που σημαίνει ότι οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που λέμε. Τους είπα μπράβο στα αποδυτήρια, γιατί βελτιώνονται. Δεν πρέπει να μείνουμε σ’ αυτό, αλλά να συνεχίσουμε έτσι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.