ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Βρήκε την καρδιά να το βάλει»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην φάση που έκρινε το ματς και τόνισε ότι ο Τζέιμς Φελντέιν βρήκε την καρδιά για να το βάλει.

Παππάς: «Βρήκε την καρδιά να το βάλει»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην σημερινή νίκη επί της Μάλαγα με 68-66 και εκθείασε τον συμπαίκτη του Τζέιμς Φελντέιν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

«Ήταν μία αγχωτική νίκη. Κρίθηκε με ένα τρίποντο στο τέλος. Νομίζω πως ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα σχεδόν σε όλο το ματς. Κάπου στο τέλος η Μάλαγα μας κοίμισε με τον ρυθμό της και παραλίγο να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ενέργειας, αλλά δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε πως η Μάλαγα παίζει μία περίεργη άμυνα με βοήθειες στην αδύναμη πλευρά. Το μυαλό μας κόλλησε στην ζώνη στο τέλος. Μας έλειψε και η παρουσία του Καλάθη στο τέλος με τα φάουλ, γιατί αυτός είναι ο εγκέφαλος μας. Βγήκε και κούραση στον Διαμαντίδη στο τέλος. Με την βοήθεια του κόσμου πήραμε το ματς. Ο Φελντέιν είναι πολύ καλός σουτέρ. Βρήκε την καρδιά να βάλει στο τέλος ένα μεγάλο και καθοριστικό σουτ. Ήταν ωραία και η δημιουργία του Διαμαντίδη στην φάση. Έτσι είναι το μπάσκετ, κρίνεται στο σουτ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.