ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Τζόρτζεβιτς πρέπει να τους βάλει στην πρίζα

Παράλοοοοοογο… Θυμάστε στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, τον Λαζόπουλο, σε έναν από τους χαρακτήρες που υποδυόταν, που απευθυνόταν στο «παράλογο»; Ε, τον Παναθηναϊκό του TOP16 αλλά και ειδικά απόψε στο ΟΑΚΑ δεν θα ήταν υπερβολή αν του απευθυνόμασταν με τον ίδιο τρόπο!

Ο Τζόρτζεβιτς πρέπει να τους βάλει στην πρίζα

Γιατί είναι παράλογο να κάνει στην Κωνσταντινούπολη το καλύτερο παιχνίδι του από πλευράς πάθους, ενέργειας, στόχευσης και συγκέντρωσης αλλά να χάνει χωρίς να νιώσει η Φενέρμπαχτσε αληθινή απειλή και απόψε στον πρώτο εντός έδρας ματς, να είναι άνευρος, χωρίς βενζίνη στο ντεπόζιτο, δίχως μαχητικότητα και πάθος στην άμυνα και να «κλέβει» τη νίκη από μια Μάλαγα που ήρθε στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Μάρκοβιτς, Κουζμίνσκας αλλά δεν θα ήταν άδικο να φύγει νικήτρια από την Αθήνα.

Οι Πράσινοι πήραν την πολυπόθητη νίκη επειδή στο κρίσιμο σημείο ο Γκιστ θυμήθηκε πως  είναι ένας τέρας ενέργειας, έδωσε μια τάπα (στα 38’’ με το σκορ στο 64-66), πήρε ένα επιθετικό ριμπάουντ (μετά το 4ο άστοχο τρίποντο σε ισάριθμες προσπάθειες του Φελντίν στα 24’’), κέρδισε φάουλ, ευστόχησε σε μια βολή (65-66) και άλλαξε το σκηνικό στο ΟΑΚΑ, όπου ο αγώνας παιζόταν σε συνθήκες που θύμιζαν φιλικό παιχνίδι. Ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση, ο Διαμαντίδης διάβασε την άμυνα που έχασε την ισορροπία της από την παράλογη διάταξη των Πράσινων και ο Φελντίν που είχε 0/4 σημείωσε το τρίποντο της νίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.