ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Σημαντικό για εμένα που βοήθησα την ομάδα»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη δύσκολη αυτή νίκη, το μπλοκ του αλλά και για την επόμενη αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Γκιστ: «Σημαντικό για εμένα που βοήθησα την ομάδα»

Το σωτήριο μπλοκ του στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης έδωσε μια πολύτιμη βοήθεια στον Παναθηναϊκό για να πάρει μια δύσκολη κόντρα στην Μάλαγα με 68-66.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr: Δύσκολη και αγχωτική νίκη απόψε, με πολλά άστοχα τρίποντα και ελεύθερες βολές τι συνέβη; «Είναι δύσκολο να πω, ήταν μια κακή νίκη για εμάς. Παίξαμε χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση. Όμως στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα πήραμε τα απαραίτητα ριμπάουντ και πετύχαμε σημαντικά καλάθια γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη. Το σημαντικότερο από τον αποψινό αγώνα είναι ότι πήραμε τη νίκη. Δεν είναι τόσο σημαντικό να κερδίζεις αλλά το πως κερδίζεις ένα αγώνα. Απόψε κερδίσαμε αλλά δεν ήταν μια καλή νίκη. Δεν δείξαμε την καλή μας εικόνα στο παρκέ ειδικά σε ένα αγώνα στο ΟΑΚΑ με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας πιστεύω ότι δεν είχαμε πολύ καλή εμφάνιση απόψε». Για ακόμη μια φορά η καλή σου άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάρει μια σημαντική νίκη πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή; «Για εμένα ήταν ένα αίσθημα ανακούφισης. Ο Τζαμάρ Σμιθ είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πέτυχε πολλά καλάθια και εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάνω μια πολύ καλή άμυνα και να βοηθήσω την ομάδα. Το ότι είχα την ευκαιρία να είμαι σε εκείνη τη θέση και να το κάνω, είναι πολύ σημαντικό για εμένα, το σημαντικότερο όμως είναι το ότι βοήθησα την ομάδα». Επόμενο σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα το οποίο αναμένεται επίσης δύσκολο. «Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από την Φενέρμπαχτσε με μεγάλη διαφορά όποτε θα κάνουν πιο σκληρές προπονήσεις και θα έρθουν καλά προετοιμασμένοι στον μεταξύ μας αγώνα. Θα πρέπει σε εκείνο το παιχνίδι να έχουμε πολύ διαφορετική εικόνα από την αποψινή. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια κάτι που δεν είχαμε απόψε όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.