ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για το αήττητο και το ρεκόρ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (17:00, ΝS2, panathinaikos24.gr) με στόχο να διατηρήσει το αήττητο έπειτα από 13 αγωνιστικές στη basket league.

Για το αήττητο και το ρεκόρ!

Οι «πράσινοι», μετά τη δύσκολη νίκη επί της Μάλαγα για το top 16 της Ευρωλίγκας, επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα και θέλουν μια ακόμη επικράτηση για το 13-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ισοφαρίσει το ρεκόρ που είχε ξανακάνει τη σεζόν 2007-08. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να ολοκληρώσει με το απόλυτο τον πρώτο γύρο της σεζόν και να συνεχίσει την προέλασή της.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Μείνετε online στο panathinaikos24.gr για να παρακολουθήσετε σε real time το παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.