ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πέντε «πράσινοι» διεθνείς

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού, κλήθηκαν στην Εθνική Πόλο Νέων ανδρών, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του «τριφυλλιού».

Πέντε «πράσινοι» διεθνείς

Οι Λουκάς Καλομενίδης, Γιάννης Πανταζόπουλος, Στάθης Χατζηστεφάνου, Παναγιώτης Μπερτόλης και Δημήτρης Παπαδημητρίου, κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στην Εθνική πόλο Νέων ανδρών.

Παράλληλα, οι έφηβοι πολίστες του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησαν κοινή προετοιμασία στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα, με την Εθνική γυναικών της Γαλλίας, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Λαζαρίδη να δοκιμάζει τα πλάνα του, βγάζοντας αρκετά συμπεράσματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.