ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώτη του Μέστο!

Με τον Τζιαντομένικο Μέστο να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και τον Πέτριτς στην κορυφή της επίθεσης, παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καλλονή.

Η πρώτη του Μέστο!

Και Μέστο και Μπουμάλ στην ενδεκάδα των «πράσινων», στο ματς με την Καλλονή, που αρχίζει στις 19:30, με τον Αντρέα Στραματσόνι, να χρησιμοποιεί δύο από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό.

Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Πράνιτς, Εσιέν, Ζέκα, Αμπεντ, Μπουμάλ, Καλτσά και Πέτριτς, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Λαγός, Βέμερ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.