ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Mε επιτυχία το 1ο coach clinic (Pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο coach clinic με τη συμμετοχή 20 Προπονητών στις 9 και 10 του Ιανουαρίου.

Mε επιτυχία το 1ο coach clinic (Pics)

Δείτε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/1 το 1o coach clinic με τη συμμετοχή 20 Προπονητών των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Η πρώτη ομάδα προπονητών από τις Σχολές μας επιλέχθηκε βάσει προτεραιότητας, ενώ ακολουθούν τα επόμενα γκρουπ προπονητών από όλη την Ελλάδα που θα παρακολουθήσουν το αντίστοιχο σεμινάριο.

Το 2ήμερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου «Γ. Καλαφάτης» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δικτύου κ. Βασίλη Κωνσταντίνου να καλωσορίζει τους προπονητές. Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι συνεργάτες και οι προπονητές της Ακαδημίας με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ κ. Γιάννη Σαμαρά.

Ο κ. Γιάννης Σαμαράς ανέλυσε τη φιλοσοφία του Συλλόγου και τις Βασικές αρχές λειτουργίας της Ακαδημίας. Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Τμήματος Ανάλυσης κ. Δ. Γκούμας, προχώρησε στην Εισαγωγή του Performance Analysis. Ο κ. Β. Λάππας Προπονητής Τερματοφυλάκων της Α’ Ομάδας, μίλησε για το Εκπαιδευτικό πλάνο των τερματοφυλάκων από τις μικρές ηλικίες έως το επαγγελματικό επίπεδο. Η κα. Μ. Ψυχουντάκη Αθλητική Ψυχολόγος, σκιαγράφησε τον Προπονητή – ηγέτη & δάσκαλο. Για την Κατάρτιση του προγράμματος προπόνησης μίλησε ο κ. Γ. Σαμαράς, ενώ οι προπονητές της Ακαδημίας κ. Σπ. Μαραγκός και κ. Σ. Συλαϊδόπουλος ανέλυσαν το πρακτικό σκέλος της προπονητικής διαδικασίας. Οι προπονητές μας, είχαν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου να παρακολουθήσουν προπόνηση της Ακαδημίας, να εκφράσουν απορίες, να κάνουν ερωτήσεις και ν’ ανταλλάξουν εμπειρίες από την καθημερινή τους προπόνηση με τα παιδιά αλλά και την επαφή με τους γονείς των αθλητών μας.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού προχωρούν με σταθερά βήματα το πλάνο εκπαίδευσης, ενημέρωσης και συνεργασίας που έχει σχεδιαστεί από την Διοίκηση και έχει τεθεί ως προτεραιότητα, ταυτόχρονα με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των τεχνικών υποδομών των Σχολών που ανήκουν στο μεγάλο Δίκτυο του Παναθηναϊκού.»

PAE01
PAE02
PAE03
PAE04
PAE05
PAE06
PAE07
PAE08

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ