ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν ρισκάρουν με Παππά!

Ο Νίκος Παππάς αντιμετώπισε κάποιο μυϊκό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα το ιατρικό τιμ να μην τον αφήσει να αγωνιστεί στο δεύτερο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Δεν ρισκάρουν με Παππά!

Ο Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Κηφισιά αντιμετώπισε κάποιο μυϊκό πρόβλημα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν το πόσο σημαντικός είναι ο Νίκος Παππάς για την ομάδα. Για το λόγο αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε με πολιτικά στον πράσινο πάγκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα και αν ο Παππάς δεν καταφέρει να αγωνιστεί θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα.  Γι αυτό το λόγο και το ιατρικό τιμ, κυρίως για προληπτικούς λόγους, δεν τον άφησε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.