ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελπιδοφόρο ντεμπούτο από Μέστο

Ο Τζιαντομένικο Μέστο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας καλά στοιχεία, παρά το γεγονός πως βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία από τον περασμένο Μάιο.

Ελπιδοφόρο ντεμπούτο από Μέστο

Ο Ιταλός μπακ χαφ, έδειξε ότι παρά την ηλικία του, και την έλλειψη ρυθμού, είναι και εκρηκτικός και ταχύς, αρκετά σκληροτράχηλος, δε φοβάται να μπει δυνατά στην κόντρα και πέφτει για τάκλιν δυναμικά, στις κούρσες των αντιπάλων του.

Επιθετικά παρότι δεν έκανε και το σπουδαίο παιχνίδι, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει να αγωνιστεί από τις 18 Μαΐου, έδειξε ότι και fit είναι και ρυθμό έχει και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα προσφέρει πολλά περισσότερα από τον Βέμερ.

Οι δύο καλύτερες στιγμές του, ήταν αρχικά στο 41΄, όπου «τσιμπάει» την μπάλα μπροστά από τον αμυνόμενο της Καλλονής, κερδίζοντας στη συνέχεια το φάουλ, δείχνοντας την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, ενώ στο 68΄κάνει την κούρσα του αγώνα και αν δεν ήξερε κανείς πως είχε να παίξει από τον Μάιο, θα νόμιζε ότι ήταν έτοιμος παίκτης με πολλούς αγώνες στα πόδια του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν κατακλείδι ο Ιταλός μπακ χαφ, ήταν ουσιαστικός, δεν άφησε την πλευρά του, ήταν τακτικά σωστός, δεν έκανε αβίαστα λάθη έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Πρώτο δείγμα για τον Τζιαντομένικο Μέστο, θετικό λοιπόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.