ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Η άμυνά μας θα δώσει τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα»

«Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους πετυχαίνω αλλά να κερδίζει η ομάδα μου» δήλωσε στο Panathinaikos24.gr ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού για τους «πράσινους» Τζέιμς Φελντέιν ο οποίος πέτυχε 21 πόντους και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Φελντέιν: «Η άμυνά μας θα δώσει τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε κόντρα στην ιδιαίτερα μαχητική Κηφισιά με 73-67 διατηρώντας το αήττητο σερί του για 13 αγώνες. Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr, ο Τζέιμς Φελντέιν:

Έδωσες τη νίκη στον αγώνα με την Μάλαγα και ήσουν ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα με την Κηφισιά, να περιμένουμε ανάλογη καλή εμφάνιση για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα;

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου, μπορεί μερικές φορές αυτό να μην βγαίνει στο παρκέ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό είτε σε αγώνα Ευρωλίγκας, είτε σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. Κάθε νίκη είναι μια νίκη. Κερδίσαμε το παιχνίδι με τη Μάλαγα με δικό μου καλάθι αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει, ούτε πόσους πόντους πέτυχα στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μου.

Η Κηφισιά έπαιξε πολύ καλά μέχρι το πρώτο μέρος του παιχνιδιού και σας δυσκόλεψε ιδιαίτερα, περιμένατε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι;

«Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα και ότι παραλίγο να κερδίσουν τον Ολυμπιακό στην έδρα τους. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο θα είναι το σημείο κλειδί για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός;

«Η άμυνά μας και η πίεση όπως αυτή που ασκήσαμε όπως στον αγώνα με την Μάλαγα. Σε αυτό το παιχνίδι εγώ προσωπικά δεν έπαιξα πολύ καλά αμυντικά. Ο προσωπικός μου αντίπαλος πέτυχε πολλά καλάθια και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Πρέπει να γίνω καλύτερος σε αυτό το κομμάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.