ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μπέλος: «Να αποφύγουμε τις παγίδες»

Τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, σύμφωνα με τον Χρίστο Μπέλο.

Μπέλος: «Να αποφύγουμε τις παγίδες»

Ο διαγώνιος των «πρασίνων», μίλησε για τις παγίδες που μπορεί να κρύβει η αυριανή αναμέτρηση, η πρώτη για το 2016 και έδειξε τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέλου στο paovolleyball.gr:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσει η νέα χρονιά με νίκη, τόσο για τη βαθμολογική συγκομιδή, όσο και για τον τομέα της ψυχολογίας. Πολλές φορές, οι αγώνες μετά από τη διακοπή, έχουν ιδιαιτερότητες και κρύβουν παγίδες, κάτι το οποίο γνωρίζουμε και θέλουμε να αποφύγουμε. Πάμε για να μπούμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια του 2ου γύρου, ώστε να είμαστε «μέσα» στους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.