ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Έρχεται Ελλάδα η κυρία Μέστο και ανεβάζει level τα επίσημα της Λεωφόρου (pics)

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, Σάρα Φατσιολίνι, σύζυγος του Τζιαντομένικο Μέστο, έρχεται στην Ελλάδα και ανεβάζει επίπεδο τα επίσημα της Λεωφόρου.

Έρχεται Ελλάδα η κυρία Μέστο και ανεβάζει level τα επίσημα της Λεωφόρου (pics)

Η πανέμορφη σύζυγος, του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «πρασίνων», έρχεται μαζί με την κόρη της στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις της στο instagram, το χαίρεται ιδιαίτερα.

Παράλληλα, φάνηκε χαρούμενη και με το ντεμπούτο του Μέστο, ανεβάζοντας το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Πράσινης», με το σχόλιο: «Βασικός στο πρώτο παιχνίδι και μία σπουδαία νίκη. Τι όμορφο να σε βλέπω να γυρίζεις στο γήπεδο. Πάντα ήσουν και θα παραμείνεις ο πρωταθλητής μου».

ÔÆÏÑÔÆÅÂÉÔÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÊÇÖÉÓÉÁ  DJORDJEVIC  PANATHINAIKOS - KIFISIA (BASKET LEAGUE 2015-2016)

19296-sara-facciolini
hqdefault
sara-facciolini21

I miei migliori anni sono oggi 😊…#Nina Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sara Facciolini (@sarafacciolini) στις

Appunto 🙈….Atene aspettaci io e Nina arriviamo ❤️ @giandofreeride e tra un po sicuramente arriverà qualcun’altro … @martinafacciolini

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sara Facciolini (@sarafacciolini) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ