ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μετά από αρκετό καιρό, προπονήθηκε κανονικά και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Χωρίς Παππά, η προετοιμασία για Ερυθρό Αστέρα.

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Μποχωρίδης

Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού», είχε λείψει για ένα πολύ μεγάλο διάστημα εξαιτίας τραυματισμού, αλλά τώρα δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ και να δώσει βοήθειες στην ομάδα.

Ο Μποχωρίδης λοιπόν επέστρεψε στις προπονήσεις, ο Νίκος Παππάς όμως απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση, καθώς ακολούθησε θεραπεία μετά τον τραυματισμό του, στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.

Από εκεί και πέρα, με τη σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (12/1, 21:15), για την 3η αγωνιστική του top-16 της Euroleague.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.