ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Κατερίνα Στικούδη: Πόζαρε μόνο με τα εσώρουχά της (pics)

Εκρηκτική και πιο sexy από ποτέ πόζαρε στο φακό η Κατερίνα Στικούδη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της...

Κατερίνα Στικούδη: Πόζαρε μόνο με τα εσώρουχά της (pics)

Eκρηκτική και πιο sexy από ποτέ πόζαρε στο φακό η Κατερίνα Στικούδη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της…

Με κορμί που δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι και έντονο σεξαπίλ η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κολάζει τον αντρικό πληθυσμό με τις πόζες της και προκαλεί τη ζήλια δε- κάδων γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν –εδώ και τώρα– το καλλίγραμμο κορμί της!

Το περιοδικό YOU μπήκε στο backstage της φωτογράφισης που έκανε για τη νέα καμπάνια της ανοιξιάτικης συλλογής εσωρούχων της εταιρείας MED «Sugar baby» και απαθανάτισε την πανέμορφη κοπέλα, που αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και έγινε ο πιο γλυκός… πειρασμός για όλους, ένα supermodel που θα μπορούσε να συναγωνιστεί επάξια τα «αγγελάκια» της Victorias’ Secret.

Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει το shooting, χαρίζοντας τα ωραιότερα και πιο αισθησιακά καρέ στο φακό που είναι ερωτευμένος χρόνια μαζί της.

inner
inner
inner

Πηγή: Περιοδικό YOU

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ