ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσίρμπες: «Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός»

Ο Μάικ Τσίρμπες, λίγο πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, χαρακτηρίζει το «τριφύλλι», ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Τσίρμπες: «Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός»

Ο Σέρβος σέντερ του Αστέρα, γνωρίζει τις δυνανότητες του Παναθηναϊκού, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω πως δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους. Κάναμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις στην έδρα μας, όπου πήραμε μεγάλες νίκες. Πιστεύω πως έχουμε μεγαλώσει σαν ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την Πέμπτη. Φυσικά δεν τους υποτιμούμε και θα πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι για 40 λεπτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.