ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μ΄αρέσει να μη λέω πολλά… (vid)

Το SDNA αποδίδει τον δικό του... φόρο τιμής στα 1000 ματς του μοναδικού Δημήτρη Διαμαντίδη με ένα video που έχει ως σήμα κατατεθέν το τραγούδι που του άρεσε να παίζει μέσα στο παρκέ.

Μ΄αρέσει να μη λέω πολλά... (vid)

Από τον Ηρακλή και την αναγνώριση, στην Εθνική και την καταξίωση, στον Παναθηναϊκό και την απογείωση… 1000 συμμετοχές για τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικής ομάδας είναι πολλές, 1000 ευχαριστώ όμως ίσως είναι λίγα! Για τον «3D» που σημάδεψε το ελληνικό μπάσκετ όσο λίγοι, τον Μήτσο που του αρέσει να μην λέει πολλά. Τι να τα κάνει τα λόγια άλλωστε, όταν οι στιγμές ανατριχίλας που έχει προσφέρει, περισσεύουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.