ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Το τερμάτισε η Μελέτη! Γυμνή στο μπάνιο της μας δείχνει το γατάκι της! (pic)

Δείτε την στο μπάνιο του σπιτιού της!

Το τερμάτισε η Μελέτη! Γυμνή στο μπάνιο της μας δείχνει το γατάκι της! (pic)

Δηλώνει ακομπλεξάριστη. Και όποτε της δίνεται η ευκαιρία το δείχνει. Άλλωστε είναι πολλές οι στιγμές στην τηλεοπτική καριέρα της που γδύθηκε. Κυρίως για φιλανθρωπικό σκοπό. Τώρα που μεγάλωσε είπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Ν΄ακολουθήσει τη μόδα των γλαστρών του εξωτερικού που ανεβάζουν εικόνες απο after sex selfie μέχρι την ώρα που κάνουν μπάνιο ή κάποια άλλη ανάγκη τους.

Και τί έκανε; Ανέβασε στο Instagram εικόνα την ώρα που ολόγυμνη κάνει μπάνιο ενώ στο σπίσω μέρος της εικόνας διακρίνεται το γατάκι της…

h-eleonora-meleth-an__1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ