ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να βρεθεί ο επόμενος σταρ της ομάδας»

Πολύ δουλειά με τους νέους παίκτες της ομάδας, προανήγγειλε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στη Nova, ο Αντρέα Στραματσόνι. Τι είπε για τον Νίκο Καρέλη, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

«Να βρεθεί ο επόμενος σταρ της ομάδας»

Για τη ζωή χωρίς τον Νίκο Καρέλη, τους νέους ποδοσφαιριστές (Μπουμάλ, Μέστο, Μαμούτε και Βλαχοδήμο), αλλά για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο «Γ. Καλαφάτης», ώστε να βγει ο επόμενος σταρ της «πράσινης» ομάδας, μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι στη Νοva.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κατά τη γνώμη μου μετά τις διακοπές έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλή νοοτροπία και ακόμα και στο ματς με τον ΠΑΣ, παρότι κάναμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ήταν καλή η εικόνα, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να «σκοτώσουμε» το ματς από νωρίς.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως, όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, μετά με μία βαθιά μπαλιά μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην άμυνα, όπου προφανώς αντιδράσαμε λάθος, και να χάσεις. Αυτή είναι μία κακή πλευρά σίγουρα, αλλά βρισκόμαστε στην επόμενη φάση και πρέπει να μάθουμε το μάθημά μας και να συνεχίσουμε».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 3.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κλήρωση με τον Ατρόμητο: «Πιστεύω ότι όταν θέλεις να φτάσεις μέχρι το τέλος πρέπει να παίξεις απέναντι σε όλους. Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος πρέπει να νικήσουμε και να προχωρήσουμε. Η προσοχή μας τώρα είναι στο ματς του πρωταθλήματος και όταν έρθει η ώρα θα σκεφτούμε και το Κύπελλο».

Για το ματς με τον Πανιώνιο, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, την Κυριακή στην άδεια Λεωφόρο: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι χωρίς τον κόσμο μας. Γιατί δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε ένα άδειο γήπεδο. Καθόλου εύκολο κι όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για όλους τους παίκτες. Επίσης από την ημέρα που βρίσκομαι εδώ δεν έχουμε αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό μας και ευτυχώς αυτό είναι το τελευταίο μας.

Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, έχει εξαιρετική συνοχή, παίζει καλό ποδόσφαιρο και άρα χρειαζόμαστε την καλή βερσιόν της ομάδας για να νικήσουμε αυτό το ματς γιατί είναι πολύ σημαντικό για να συνεχίσουμε τη σειρά των καλών μας αγώνων στο πρωτάθλημα και για να πάρουμε τους βαθμούς που μπορεί να μας οδηγήσουν άμεσα στη δεύτερη θέση».

Για το αν πήρε πληροφορίες από τον Μπουμάλ για τον Πανιώνιο: «Όχι, δεν ρωτάω τέτοιου είδους πράγματα τους παίκτες. Τώρα ο Ολιβιέ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα μας. Αυτό το ματς είναι μία καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουμε το βαθμό βελτίωσής μας».

Για το πως είναι η ζωή χωρίς τον Καρέλη: «Για να είμαι ειλικρινής ασφαλώς και δεν είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε τον Καρέλη, ως προπονητής εννοώ. Αλλά από την ημέρα που ήρθα το κλαμπ ήταν απολύτως ξεκάθαρο για αυτόν και επίσης και ο παίκτης ήθελε να δοκιμάσει σε άλλο πρωτάθλημα. Αυτό είναι πίσω μας και κοιτάζουμε την ομάδα μας.

Κατ’ αρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάρκους Μπεργκ έχει επιστρέψει πλήρως και στα δύο τελευταία ματς έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε και τους δύο νέους μας παίκτες, τον Μαμούτε και τον Βλαχοδήμο, οι οποίο μαζί με τον Καλτσά και τον Κλωναρίδη πρέπει να είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ρεαλιστικά αυτή είναι η κατάστασή μας και θα πρέπει να δουλέψουμε για τη βελτίωση των νέων παικτών μας και να βρούμε έναν σταρ στο πλευρό των νεαρών παικτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.