ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρεκόρ για τρεις

Τρεις παίκτες του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Άρη να διευρύνουν τις ατομικές τους επιδόσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ρεκόρ για τρεις

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ τον Άρη και εκτός από τη διατήρηση του αήττητου, τρεις παίκτες του θα μπορέσουν να δημιουργήσουν νέα ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο εορτάζοντας Αντώνης Φώτσης, θέλει μόλις ένα επιθετικό ριμπάουντ για να φτάσει τα 400 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θέλει μόλις τέσσερις πόντους για να φτάσει του 3.300 (!) στην καριέρα του με τις φανέλες του ΠΑΟ αλλά και του Ηρακλή, ενώ και ο Τζέιμς Γκιστ θέλει τρεις πόντους για να φτάσει τους 800 με την «πράσινη» φανέλα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.