ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετά από 116 ημέρες, επέστρεψε στη ενεργό δράση, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

«Χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Άρη, δηλώνοντας στο τέλος, πολύ χαρούμενος, ενώ όσον αφορά τη συνέχεια… δεν κρατιέται, ώστε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε ενέργεια, χτίσαμε από νωρίς μια διαφορά και με όπλο την άμυνα κερδίσαμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, διότι προερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι και μια ήττα».

Για την επιστροφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είχα μια πολύ άσχημη στιγμή, που με κράτησε εκτός για 4 μήνες, θέλω να έχω την υγειά μου, για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Προχωράμε, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πάμε για τη νίκη απέναντι σε Λοκομοτίβ και Ολυμπιακό».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 41.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.