ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έπρεπε να αντιδράσουμε»

Ο Παναθηναϊκός όφειλε να αντιδράσει, μετά και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τον Σάσα Πάβλοβιτς.

«Έπρεπε να αντιδράσουμε»

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ, εκ των διακριθέντων του σημερινού αγώνα με τον Άρη, εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, τονίζοντας, πως η ομάδα αντέδρασε μετά το «χαστούκι», από τους Σέρβους, στην Ευρωλίγκα.

Η δήλωση του Σάσα Πάβλοβιτς:

«Ήταν σημαντική νίκη για εμάς ιδίως μετά την ήττα απ’ τον Ερυθρό Αστέρα. Έπρεπε ν’ αντιδράσουμε. Είχαμε ενέργεια, ήμασταν καλοί σε άμυνα κι επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και φτάσαμε στη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.