ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Είμαι σίγουρος για εμάς ως ομάδα»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, πιστεύει στην ομάδα του, η οποία αντέδρασε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ όσον αφορά τη… μεταγραφή, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν βρούμε τον κατάλληλο παίκτη με την κατάλληλη τιμή και την κατάλληλη στιγμή, θα γίνει η προσθήκη».

Τζόρτζεβιτς: «Είμαι σίγουρος για εμάς ως ομάδα»

Ο Σέρβος τεχνικός, στάθηκε στην παρουσία των Βλάντο Γιάνκοβιτς και Σάσα Πάβλοβιτς, ενώ αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Πάβλοβιτς ήταν πολύ ακριβής. Πρώτα απ’ όλα, είμαι θετικός και σίγουρος για εμάς ως ομάδα, γι’ αυτό έχουμε φτάσει έως εδώ. Αντιδράσαμε σωστά μετά απ’ την ήττα απ’ τον Ερυθρό Αστέρα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα για την ψυχολογία και την ενέργεια και τα διορθώσαμε αμέσως, επανήλθαμε στους κανόνες μας, στα στοιχεία που απαιτούνται για καλό μπάσκετ. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι κι είχαμε τρία δεκάλεπτα σκληρού μπάσκετ με όλα όσα διδάσκω και προσπαθώ να περάσω. Ήμασταν ακριβείς ως ομάδα».

Για το πώς μπορούν να επαναλάβουν οι Γιάνκοβιτς και Πάβλοβιτς ανάλογες εμφανίσεις:

«Έλα ντε! Έτσι ακριβώς! Βγείτε και παίξτε! Απλά πράγματα. Μη σκέφτεστε δεν ξέρω τι. Παίξτε μαζί, ζήστε μαζί, αναπνεύστε μαζί! Δεν είναι μπάσκετ του “εγώ”, είναι του “εμείς”. Το ‘χω ξαναπεί. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων, ό,τι κάνουμε το κάνουμε ως ομάδα».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το νέο παίκτη που θα έρθει:

«Υπάρχουν πολλά ονόματα που γράφονται. Εγώ δουλεύω με τους υπάρχοντες παίκτες. Εσείς δε βλέπετε την προσπάθειά τους στις προπονήσεις, αλλά είναι εξαιρετική. Έχουμε σκαμπανεβάσματα λόγω τραυματισμών, έχουμε ελλείψεις, αλλά αναπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με εξαιρετικό τρόπο. Γι’ αυτό έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Όταν βρούμε τον κατάλληλο παίκτη με την κατάλληλη τιμή και την κατάλληλη στιγμή, θα γίνει η προσθήκη. Μέχρι τώρα πάντα κάτι λείπει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.