ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρέπει να γυριστεί ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Διαμαντίδη και να μοιράζεται στα σχολεία»!

Ο Κώστας Σωτηρίου γράφει για τρία διαφορετικά περιστατικά αυτοθυσίας, κινήτρου και πόνου, που διέκρινε στο ΟΑΚΑ και καλείται να διαχειριστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός.

«Πρέπει να γυριστεί ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Διαμαντίδη και να μοιράζεται στα σχολεία»!

Το σκορ είναι 38-16 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Αρης συνεχίζει την αγωνιστική κατηφόρα μετά τη βαριά ήττα στο Μιλάνο, απομένουν ακριβώς 3’30’’ για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο και ένας τύπος, που θα είχε γκριζαρισμένους κροτάφους, αν δεν αποφάσιζε να κουρευτεί α λα «Mohican», κάνει βουτιά στο παρκέ, οριζοντιώνεται για να σώσει μια μπάλα και εν τέλει κερδίζει την κατοχή για την ομάδα του.

Αυτός ο απίστευτος τύπος θα κλείσει σε πέντε μήνες τα 36, έχει κατακτήσει τρεις φορές την Ευρωλίγκα, εννέα φορές το Πρωτάθλημα, ισάριθμες το Κύπελλο, ένα Ευρωμπάσκετ, ένα ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ, έχει αναδειχθεί έξι φορές καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα, δύο φορές τον τίτλο του MVP του Φάιναλ Φορ και άλλη μια φορά MVP στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Κι όμως βούτηξε στο παρκέ γιατί έτσι τον πρόσταζε η ψυχοσύνθεσή του. Γιατί αισθάνθηκε ότι η αντίδραση μετά την άσχημη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα θα αποκτούσε διαφορετική δυναμική, αν ο αρχηγός έδινε για πολλοστή φορά το παράδειγμα στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.