ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν ανησυχώ…»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κέρδισε τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ πιστεύει πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Μπεργκ: «Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν ανησυχώ…»

Ο Σουηδός άσος, σχολίασε και την επιθετική του δυστοκία, τονίζοντας πως πάντα προσπαθεί να βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στον ΣΚΑΙ:

«Δεν σκοράραμε, παρότι κάναμε πολλές φάσεις, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, άλλες φορές είμασταν άτυχοι, άλλες δεν είχαμε συγκέντρωση, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί αυτό. Είναι σημαντικό να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια, δεν ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο δεν το κάναμε, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα».

Για το αν  η σημερινή ισοπαλία εκτροχιάζει τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με τους στόχους του:

«Δεν ανησυχούμε, αν συνεχίσουμε έτσι όπως παίξαμε σήμερα, που είμασταν πολύ καλοί, θα κερδίζουμε τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, δεν ανησυχώ, θα τα καταφέρουμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως δεν σκοράρει τελευταία:

«Προσπαθώ να είμαι έτοιμος και στην κατάλληλη θέση όταν έρχεται η μπάλα στην περιοχή. Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν είχα μεγάλες ευκαιρίες, σίγουρα είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος για το πώς έπαιξα, το θέμα είναι να κερδίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.