ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Χαίρομαι για τον τρόπο που παίζουμε»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, θεωρεί πως η ομάδα του βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει και γι’ αυτό το λόγο έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Στραματσόνι: «Χαίρομαι για τον τρόπο που παίζουμε»

Ο Ιταλός τεχνικός, σχολίασε επίσης τις επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας πως χρειάζεται να παίζει και να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι χαρούμενος απόψε. Όχι για το σκορ, δεν είμαι χαζός. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που παίζει η ομάδα μετά από δύο μήνες. Παίζουμε το ποδόσφαιρό μας. Παίξαμε απέναντι στην ομάδα με μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος ενώ ο πορτιέρο τους έκανε 5-6 τρομερές επεμβάσεις. Είμαστε στον Ιανουάριο, όχι στο τέλος της χρονιάς.

Έχουμε ένα πρότζεκτ και πιστεύουμε σε αυτό. Στο Κύπελλο χάσαμε πολλές φάσεις από δικά μας λάθη και ήμουν δυσαρεστημένος. Αυτή την φορά δεν ήταν λάθος. Το μόνο λάθος ίσως να ήταν του Κλωναρίδη. Και μιλάμε για λίγα εκατοστά. Οι παίκτες μέρα με την μέρα καταλαβαίνουν αυτά που ζητάω. Παίξαμε ποδόσφαιρο. Για τους δύο μήνες που δουλεύουμε είναι καλή εμφάνιση. Στο τέλος θα κριθούμε. Είπα στους παίκτες μου στο τέλος ότι Δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα για το αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά γιατί παίξαμε ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μπεργκ:

«Ο Μπεργκ επέστρεψε από τραυματισμό, θέλει ρυθμό και χρειάζεται γκολ. Σήμερα προσπάθησα με κάθε επιθετικό παίκτη που έχω. Να πούμε μπράβο στον τερματοφύλακα, μπράβο στον Πανιώνιο. Εμένα μου αρέσει άλλο είδος ποδοσφαίρου αλλά και ο αντίπαλος παίζει με τον τρόπο του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.