ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα και ο Καλάθης

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους «τελικούς» σε Κράσνονταρ και ΣΕΦ.

Μέσα και ο Καλάθης

Με τον Νικ Καλάθη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος προετοιμάζεται για τα ματς με Λοκομοτίβ και Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο αργά το βράδυ (01:40) για τη Ρωσία, ενώ τη Δευτέρα αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Μέρος του προγράμματος ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στην οποία φάνηκε πως η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά, έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης ωστόσο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του την Πέμπτη στο Κράσνονταρ, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.