Μπάσκετ

Στη Ρωσία για το διπλό!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξιδεύει για το Κράσνονταρ, μέσω Μόσχας, με στόχο τη νίκη απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, μεθαύριο, για την 4η αγωνιστική του top 16 της Ευρωλίγκας.

Εκτός είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του, μετά τη θλάση που έχει υποστεί στη γάμπα. Οι “πράσινοι” θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, μετά την ήττα – σοκ από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κάνουν την αρχή για ένα δυναμικό come back στις ευρωπαϊκές υποχρέωσεις τους.

«Τους ξέρουμε πολύ καλά. Η διαφορά είναι ότι τώρα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, αγωνίζεται ο Ράντολφ», δήλωσε πριν την αναχώρηση ο συνεργάτης  του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και πρόσθεσε: «Διαθέτουν πολλούς παίκτες που ψάχνουν το σκορ. Εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους ψηλούς μας γιατί η Κουμπαν επέλεξε να αφήσει τον Φεσένκο κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τόνισε: «Δεν υπάρχει χώρος για να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας ή το διπλανό μας. Κρατάμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό κι έτσι δεν αφήνουμε τα όποια σχόλια να μας επηρεάζουν. Κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα και είναι δεδομένο ότι κρινόμαστε. Η Λοκομοτίβ δεν έχει βρει το… κουμπί μας. Έχουν ένα μεγάλο σκόρερ, όπως είναι ο Ντιλέινι. Δεν αναιρώ ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά. Έχουν καλή κυκλοφορία. Επί της ουσίας δεν θέλουμε να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Exit mobile version