ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία σήμερα για να φύγει με το διπλό από την Ρωσία.

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναφέρθηκε τόσο στην σημερινή αναμέτρηση όσο και σ’ αυτή που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το «διπλό». Εμείς την κρίσιμη στιγμή χάσαμε τα μεγάλα σουτ, τη στιγμή που οι αντίπαλοι μας τα έβαλαν και πήραν τη νίκη. Και κυρίως οι Ντρέιπερ και Ντιλέινι. Εμείς παίξαμε σαν ομάδα, παίξαμε σκληρά, είχαμε λύσεις στο σκληρό παιχνίδι και τώρα… συνεχίζουμε. Εμείς όπως και στην πρώτη φάση δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια» «Η ήττα αυτή δε μας βάζει έξτρα πίεση για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Έχουμε 2-3 μέρες μπροστά μας και θα είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.