ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στους δρόμους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (vid)

Περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν έξω από τη Βουλή, κατά της απόφασης Κοντονή και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα γραφεία των ΑΝΕΛ και της ΝΔ και επέστρεψαν ξανά στο Σύνταγμα! Δείτε βίντεο.

Στους δρόμους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (vid)

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” είναι σε ξεσηκωμό μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού βάζει λουκέτο στη Θύρα 13.

Ετσι, λοιπόν, μετά την πρώτη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου και τη χθεσινή ραδιοφωνική παρέμβαση στο “Κόκκινο 105,5”, πήγαν σήμερα έξω από τη Βουλή για να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την απόφαση – σκάνδαλο.

Περίπου 500 οπαδοί βρέθηκαν έξω από τη Βουλή. Οι δρόμοι έχουν κλείσει από την Αστυνομία και ο κόσμος φωνάζει συνθήματα κατά Κοντονή, Μαρινάκη και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει γεμίσει τον δρόμο και την πλατεία με φέιγ βολάν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.427 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

21:55: Αυτή την ώρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φεύγουν από τη Βουλή και κατευθύνονται στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Συγγρού.

22:15 Στα γραφεία των ΑΝΕΛ ο κύριος όγκος των οπαδών. Πάνω από 800 οι οπαδοί της ομάδας! Εκλεισε η κυκλοφορία στη Συγγρού.

22:25: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. και μετακινήθηκαν σε αυτά της Νέας Δημοκρατίας.

22:35 Επιστρέφουν ξανά στη Βουλή οι οπαδοί!

22:50 Αποχώρησαν ειρηνικά από τη Βουλή οι οπαδοί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.