ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοντονής: « Ο Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13»

Ο Σταύρος Κοντονής, με δηλώσεις του, ισχυρίστηκε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν υπέρ του κλεισίματος της Θύρας 13.

Κοντονής: « Ο Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνάντηση που είχε πριν από λίγο καιρό με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κ. Κοντονής, υποστηρίζει πως στη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων για κλείσιμο της Θύρας 13, λόγω της ζημιάς που δημιουργεί στο σύλλογο, ενώ πρόσθεσε πως αυτός ο διάλογος έγινε παρουσία τρίτου προσώπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή:

«Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.