ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Χίλτον και στην Κουμουνδούρου η Θύρα 13! (vids)

Συνεχίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις κατά Πολιτείας και Κοντονή η Θύρα 13. Περίπου 1000 οπαδοί της ομάδας βρίσκονται στο Χίλτον, όπου βραβεύεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού και αντιδρά για την απόφασή του για λουκέτο στο ιστορικό πέταλο.

Στο Χίλτον και στην Κουμουνδούρου η Θύρα 13! (vids)

Ένα ακόμη μήνυμα αποφάσισαν να στείλουν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» προς την πολιτεία και συγκεκριμένα στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Περίπου 1000 φίλοι της ομάδας αφού αρχικά μαζεύτηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας κατόπιν με δίκυκλα και αυτοκίνητα πέρασαν από την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα έξω από τη Θύρα 13 προκειμένου να χαράξουν την περαιτέρω πορεία τους.

Στις 19:50 αναχώρησαν για το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται στο ύψος του Χίλτον.

Στις 20:00, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εγκαταστάθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον όπου η ΕΠΣ Αθηνών κόβει την πίτα της και το πρόγραμμα εμπεριέχει και τη βράβευση του Σταύρου Κοντονή!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, μερίδα οπαδών, θέλησαν να μπουν στο ξενοδοχείο για να συνομιλήσουν μαζί του, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός αθλητισμού δεν έχει δώσει το «παρών» στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, που μόλις εισέβαλαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην εκδήλωση φυγαδεύτηκε από τους παρευρισκόμενους!

20:15: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το Χίλτον και  πλέον βρίσκονται στην Κουμουνδούρου!

Δείτε βίντεο από το sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.