Ποδόσφαιρο

«Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά ο Μολέδο»

Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Ιντερνασιονάλ, το Σάββατο.

Μετά την αποκάλυψη, για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Μολέδο, οι συμπατριώτες του πήγαν το θέμα ένα βήμα παραπάνω, καθώς αναφέρουν πως ο παίκτης έχει έρθει στην Ελλάδα ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τους «πράσινους».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Esporte Band», ήταν αυτός που έκανε την αρχή και με tweet ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Ιντερνασιονάλ, ενώ λίγο αργότερα βγήκε η είδηση πως ο Μολέδο είναι στην Ελλάδα, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τον Παναθηναϊκό, με τη συμφωνία να έχει «κλειδώσει» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μολέδο θα υπογράψει ως ελεύθερος στο «τριφύλλι», με την πρώην ομάδα του να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 25%., ενώ οι απολαβές του θα είναι 30 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Από τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι, σχετικά με τα τελευταία νέα.

Exit mobile version