ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάει ΣΕΦ ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς, έβγαλε τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Πάει ΣΕΦ ο Παππάς

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Παππά να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν προπονήθηκε.

Ο διεθνής άσος, άφησε πίσω του την θλάση που τον ταλαιπώρησε και είναι στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Παναθηναϊκό να δυναμώνει στην περιφέρεια, μετά την επιστροφή και του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι πιθανότητες να βρεθεί στη δωδεκάδα του ντέρμπι είναι 50-50 και η συμμετοχή του, θα κριθεί στην προπόνηση της Κυριακής.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.