ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Μια νίκη στο ΣΕΦ, θ’ αλλάξει το κλίμα»

Για την αναμέτρηση που ξεκινά σε λίγη ώρα στο ΣΕΦ, μίλησε ο Σάσα Πάβλοβιτς στην κάμερα του OTE Sport.

Πάβλοβιτς: «Μια νίκη στο ΣΕΦ, θ’ αλλάξει το κλίμα»

Ο Σέρβος φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις αλλαγές των δύο ομάδων σχετικά με τα πρώτα μεταξύ του ματς στη σεζόν, ενώ επεσήμανε πως πιθανή νίκη σήμερα για την ομάδα του, θα αντιστρέψει το κλίμα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ Sport:

«Φυσικά, είμαστε έτοιμοι. Ήρθαμε στο ΣΕΦ για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Βρισκόμαστε εδώ γι’ αυτό τον σκοπό. Ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει γι’ αυτό. Αν κάνουμε όσα πρέπει θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αλλαγές των δύο ομάδων σχετικά με τα προηγούμενα ματς στην αρχή της σεζόν: «Νομίζω πως έχουν αλλάξει πολλά. Πλέον ξέρουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και σκληρά». 

Για το ενδεχόμενο της νίκης σήμερα: «Μια νίκη εδώ μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Έτσι είναι η κατάσταση στο μπάσκετ. Αλλά αυτά δεν μας αφορούν. Όλοι σκεφτόμαστε θετικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.