ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Μας κόστισε το κακό ξεκίνημα»

Ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε, ότι το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο κόστισε στον Παναθηναϊκό και ήταν ο λόγος που ηττήθηκε η ομάδα.

Φελντέιν: «Μας κόστισε το κακό ξεκίνημα»

Ο Τζέιμς Φελντέιν στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο λόγο που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σήμερα από τον Ολυμπιακό και επεσήμανε τα λάθη της ομάδας τα οποία όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα κόστισαν την ήττα στο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ξέραμε πως θα γίνει μάχη και σε ένα γήπεδο με πολλή φασαρία, αλλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε έτσι στα παιχνίδια, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Παίξαμε καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι από τους 30 πόντους. Πρέπει να είμαστε εμείς που θα δίνουμε την γροθιά, όχι αυτοί που θα την δέχονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.